Contoh Soal Ulangan Harian Bahasa Sunda Kelas 4 SD Smt 1

PEMERINTAH KOTA BANDUNG
DINAS PENDIDIKAN
SD NEGERI DERWATI
Jl. DERWATI NO. 40 KEC. RANCASARI


SOAL ULANGAN HARIAN  BULAN 3
KELAS  V
SD NEGERI DERWATI

Mata Pelajaran           : BAHASA SUNDA
Nama                            :……………………

Geura tengetan sajak di handap ieu!

Indung Jeung Bapa
Indung mah wajib di punjung
Mun Bapa wajib dipuja
Gubragna urang ka dunya
Ngaliwatan aranjeunana

Sakeclak karinget bapa
Mangrupa panyambung nyawa
Sakecap pangdoa Ema
Pamuka lawang sawarga

Lamun urang baha
Boh ka indung boh ka bapa
Temahna matak ti deuha
Sangsra salalawasna

Eusian ieu titik-titik dihandap!

1.      Kudu kumaha urang kanu jadi indung bapa?
2.      Ngaliwatan saha urang gubrag ka alam dunya?
3.      Mangrupa naon sakeclak karinget bapa?
4.      Pamuka naon sakecap pangdoa Ema?
5.      Naon temahna lamun urang baha kanu jadi indung bapa?

Related Post: